Martat - leivontakirja
Tyyppi
tietokirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Joka kodin perusteos kuljettaa sekä tuttujen makumuistojen luo että uusien oivallusten äärelle. Selkeiden ohjeiden avulla pääsee leipomisen makuun, vaikka jauhopeukalo puuttuisikin, ja runsaat vinkit, muunteluideat ja raikkaat nykypäivän reseptit antavat inspiraatiota myös enemmän leiponeelle.
Marttojen ohjeilla onnistuvat rapeat sämpylät ja patongit, taikinajuuren teko, pikkuleivät ja tietenkin juhlapöydän kruunu, täytekakku monine muunnelmineen. Perinteiset leivonnaiset saavat uusia vaihtoehtoja ilmastoystävällisistä aineksista, ja kasvisruokavalio on kirjassa vahvasti mukana.
Kirjan sivuille on koottu mitat, painot ja kotileipurin perustarvikkeet sekä paljon tärkeää tietoa muun muassa uunin käytöstä, eri kohotusmenetelmistä ja yleisimmistä kotileipurin kompastuskivistä.
Marttojen ohjeilla onnistuvat rapeat sämpylät ja patongit, taikinajuuren teko, pikkuleivät ja tietenkin juhlapöydän kruunu, täytekakku monine muunnelmineen. Perinteiset leivonnaiset saavat uusia vaihtoehtoja ilmastoystävällisistä aineksista, ja kasvisruokavalio on kirjassa vahvasti mukana.
Kirjan sivuille on koottu mitat, painot ja kotileipurin perustarvikkeet sekä paljon tärkeää tietoa muun muassa uunin käytöstä, eri kohotusmenetelmistä ja yleisimmistä kotileipurin kompastuskivistä.
Kirjallisuudenlaji
Aiheet ja teemat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
159