Murha à la carte
Tyyppi
novellikokoelmat
kuvaus
Murha à la carte tarjoilee 27 suussa sulavaa murhaa, kirjoittajina lajin ylittämätön kärkikaarti. Käykää pöytään ja nauttikaa!
Ruokapöydissä on tehty murhia ikimuistoisista ajoista lähtien. Myrkkyjen gastronomia on oma taiteenlajinsa, jolla dekkarikirjailijat ovat herkutelleet mehukkaimmissa tarinoissaan. Arsenikki aamukahvissa, tappavat kasvit ja syaniidikaakao ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia parhaillekin yksityisetsiville. Mutta pöytään voi kuolla myös ilman myrkkyä: iltalaukkuun kätketyt aseet ja ruokapöydän veitset ovat päättäneet monta viimeistä ateriaa. (takakansiteksti)
Novellit jaettu kolmeen osioon: I Specialités de la maison; II Entrées historiques; III Desserts.
Ruokapöydissä on tehty murhia ikimuistoisista ajoista lähtien. Myrkkyjen gastronomia on oma taiteenlajinsa, jolla dekkarikirjailijat ovat herkutelleet mehukkaimmissa tarinoissaan. Arsenikki aamukahvissa, tappavat kasvit ja syaniidikaakao ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia parhaillekin yksityisetsiville. Mutta pöytään voi kuolla myös ilman myrkkyä: iltalaukkuun kätketyt aseet ja ruokapöydän veitset ovat päättäneet monta viimeistä ateriaa. (takakansiteksti)
Novellit jaettu kolmeen osioon: I Specialités de la maison; II Entrées historiques; III Desserts.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Nimi
Alanimeke
27 herkullista murhaa talon tapaan
rikos- ja jännityskirjallisuuden Cordon Bleu -tarinoita
Ilmestymisaika
Sivumäärä
532
Kustantaja
Kieli
Lisätietoja
Uusinta painokset Gummerus 2005, 2007.