Murha à la carte

Tyyppi

novellikokoelmat

kuvaus

Murha à la carte tarjoilee 27 suussa sulavaa murhaa, kirjoittajina lajin ylittämätön kärkikaarti. Käykää pöytään ja nauttikaa!

Ruokapöydissä on tehty murhia ikimuistoisista ajoista lähtien. Myrkkyjen gastronomia on oma taiteenlajinsa, jolla dekkarikirjailijat ovat herkutelleet mehukkaimmissa tarinoissaan. Arsenikki aamukahvissa, tappavat kasvit ja syaniidikaakao ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia parhaillekin yksityisetsiville. Mutta pöytään voi kuolla myös ilman myrkkyä: iltalaukkuun kätketyt aseet ja ruokapöydän veitset ovat päättäneet monta viimeistä ateriaa. (takakansiteksti)

Novellit jaettu kolmeen osioon: I Specialités de la maison; II Entrées historiques; III Desserts.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Alanimeke

27 herkullista murhaa talon tapaan
rikos- ja jännityskirjallisuuden Cordon Bleu -tarinoita

Ilmestymisaika

Sivumäärä

532

Kustantaja

Kieli

Lisätietoja

Uusinta painokset Gummerus 2005, 2007.

Muu tekijä

Sarjamerkintä